Vsaka novogradnja ali renoviranje bivalnega ali nebivalnega prostora zahteva inteligentno rešitev glede opreme in ogrevanja. Kakšnega stila in barve bo oprema, je odvisno od okusa posameznika. Pri komaj kakšni drugi temi je okus tako intenzivno pomemben, kot ravno pri opremi doma. Nekaterim so všeč pastelne barve in preprosta oprema, spet drugi prisegajo na številne dekorativne dodatke močnih barv.

Raznolikih okusov, želja in zahtev se zavedajo številni proizvajalci notranje opreme. Med njimi so tudi proizvajalci infrardečih grelnikov – IR sevalnih panelov, ki se močno zavedajo da morajo biti dandanes tudi grelna telesa estetsko oblikovana, velikokrat je zaželena tudi ekskluzivnost. Zato je danes moč najti IR sevalne panele v najrazličnejših velikostih, barvah, stilih in materialih. Jih je z lahkoto umestiti v vsak prostor hiše, stanovanja, delavnice, vikend hiše, zimskega vrta… V ponudbi IR sevalnih panelov gotovo drži dejstvo, da je raznolikost tako enostavna in prav zaradi tega tako neverjetno privlačna.

Individualni stili opremljanja prostora zahtevajo nevpadljive ogrevalne elemente torej take, ki se ne glede ali gre za rustikalen ali ultramoderen stil. Lahko pa se odlično vklopijo ali opremo celo dopolnijo.

Ne glede na to ali je v prostoru pomemben vsak centimeter ali ne so IR sevalni paneli ogrevalni elementi, kjer sta združena funkcionalnost in lepota. Ne nepomembno ostaja dejstvo, da ogrevalne elemente uporabljamo le določen del leta. Torej, ko ogrevamo prostor, preostali del leta pa so bolj ali manj »lovilci prahu«. Želite da so ogrevalnimi elementi prostoru ne le za to, da prostor ogrevajo, pač pa da so tudi edinstvena pašo za oči? Z IR sevalnim panelom, kjer pod gladko površino izberete primerno fotografijo in ima ALU okvir dosežete prav to.

In na kratko lahko strnemo, da je pri odgovoru na zahteve po pametnem in v prihodnost orientiranem ogrevalnem sistemu, kjer sonce služi kot vzor, grelni element pa je hkrati tudi dekorativni element le ena rešitev: IR sevalni paneli.

Naložbo (izdelavo spletnih strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.