So se vam uresničile sanje o lastnem stanovanju, katerega boste lahko uredili, kot ste si ga le vi zamislili? Ob tem želite ogrevanje, ki bo zadostilo vašim potrebam, izgled pa ne bo trpel na račun funkcionalnosti? Ne glede ali bo vaš nov dom v novogradnji, v obnovljenih prostorih ali po svoje opremljate obstoječe prostore… ogrevanje z IR sevalnimi paneli vam omogoča ogrevanje, ki bo povsem v vašem stilu. IR sevalni paneli sodijo v skupino ogrevanja z električno energijo. Za razliko od klasičnih oblik, kjer ogrevanje deluje po principu konvekcije, poteka ogrevanje z IR sevalnimi paneli, z infrardečim sevanjem. Hiter reakcijski čas, lepi dizajni in stenska ali stropna montaža in še številna druga dejstva govorijo v prid takšnemu načinu ogrevanja.

Kako lepo je, ko človek dobi prostor, ki mu pravi: moj dom. Ob opremljanju lahko dovolite, da spregovori srce, da se sprosti vaša ustvarjalnost in uresničijo sanje- stene, strop in tla lahko oblikujete kot ste si vedno predstavljali. Mislite, da morate v te predstave vključiti radiatorje, ki vam npr. kot prostorna rebra, jemljejo prostor? Ni vam treba! IR sevalni paneli se bodo, kot sodobna oblika radiatorja, vklopili v vaš življenjski koncept tako harmonično kot boste želeli, saj:

Stilsko dopolnjujejo opremo prostora

Na steni v vaši dnevni sobi visi privlačna slika. Je element, ki stilsko dopolnjuje opremo. V primeru sevalnega panela s potiskom bo ta dekorativni element- slika pozimi prostoru nudil tudi prijetno toploto.

Ne ovira otroške zabave

Ko gre za naše malčke je varnost vedno na prvem mestu. In kovinski deli ter štrleči ali ostri robovi, niso ravno nekaj, kar bi radi imeli v otroški sobi vašega naraščaja. Rešitev ponuja IR sevalni panel, ki je sodoben grelni element, ki ga je možno namestiti na varni višini.

Polepšajo trenutke v kopalnici

V kopalnici, kjer je poleg toplote pomembna tudi učinkovita zaščita pred vlago je idealna rešitev ogrevanja sevalni panel v obliki ogledala. Ta zagotavlja potrebno toploto in jasen pogled v ogledalu.

Omogočajo uporabo več kosov pohištva

Če stene raje opremite s policami, omarami in vitrinami kot z radiatorji, potem namestite sevalne panele na strop. Pri kombinaciji stropnega sevalnega panela z LED osvetlitvijo boste prostoru pričarali resnično trend element.

Elegantno ogreva vašo kuhinjo

Delo v kuhinji bo tudi pozimi prijetneje, če boste ogrevanje občutili, kot da vas greje sonce. Izjemno tanki, elegantni beli paneli z alu okvirjem vas bodo prijetno greli in nevpadljivo dopolnjevali opremo kuhinje.

V življenju pa nič ni dokončno. Prav lahko se zgodi, da zamenjate lokacijo svojega doma. In katere sisteme ogrevanja lahko odnesete s sabo, če se preselite in jih v novem domu ponovno uporabite? Seveda IR sevalne panele.

Grelni element je v prostorih naši hiš, stanovanj, pisarn… obvezen del opreme. Ti so takšni in drugačni in lahko bolj ali manj dopolnjujejo stil opreme. Različne variante IR sevalnih panelov (classic, elegance ali prestige) omogočajo, da bo vaše ogrevanje ne le učinkovito pač pa tudi diskretno ali kontrastno, v vsakem primeru pa dekorativno dopolnjevalo opremo vašega stanovanja. Odločitev za IR sevalni panel, kot obliko ogrevanja združuje dekorativnost in funkcionalnost v enem elementu. Rabite pred odločitvijo za ogrevanje s sevalnimi paneli dodatne informacije ali nasvet? Pošljite nam sporočilo preko podstrani kontakt. Ob obisku naše spletne strani pa si oglejte, kateri IR sevalni paneli lahko grejejo vaše telo in dušo.

Naložbo (izdelavo spletnih strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.