Classic
Elegance
Infrardeči grelni panel MySun Elegance
Prestige
Termostati

IR sevalni paneli MySun predstavljajo cenovno ugodno alternativo ostalim sistemom ogrevanja – tako električnim kot tudi toplovodnim sistemom. Značilnost sevalnih panelov je, da večino toplote v prostor oddajo z infrardečimi valovi, zraka pa ne ogrevajo direktno, ampak posredno. To pomeni, da infrardeči žarki segrevajo površino predmetov (zid, tla, pohištvo, stene) in živih bitij, ki absorbirajo energijo infrardečih valov in jo oddajajo v obliki toplote. Princip delovanja je torej enak kot pri soncu.

IR ogrevanje je naraven, zdravju prijazen in varčen način ogrevanja. Ne samo, da sevalni paneli oddajajo prijetno toploto, temveč tudi izsušujejo vlago v zidovih in preprečujejo nastanek plesni, kar je še posebej ugodno za ljudi z raznimi alergijami ali astmo.

Classic

MySun CLASSIC – nizkotemperaturni sevalni IR paneli – hrapava površina

IR sevalni paneli MySun CLASSIC so najbolje prodajani univerzalni IR paneli za bivalne in nebivalne prostore. Osnovna barva panela je bela, z doplačilom pa so vam omogočene vse barve po RAL karti ter tudi morebitni potisk z motivom po vaši želji. Montaža je mogoča na strop, spuščen strop ali steno. Dolžina priključnega kabla je 100 cm, brez vtikača.

Izberite rešitev

Elegance

Infrardeči grelni panel MySun Elegance

MySun ELEGANCE – nizkotemperaturni sevalni IR paneli – gladka površina

IR sevalni paneli MySun ELEGANCE so elegantna rešitev za bivalne in nebivalne prostore z gladko površino in ALU okvirjem. So bele barve in izjemno tanki, montaža pa je mogoča na strop ali steno. Dolžina priključnega kabla je 200 cm, skupaj z vtikačem.

Izberite rešitev

Prestige

MySun PRESTIGE – stekleni IR sevalni panel

Stekleni IR sevalni paneli MySun PRESTIGE poleg funkcije ogrevanja nudijo tudi atraktiven in brezčasen dizajn. Zaradi svoje moderne in atraktivne podobe so še posebej primerni za poslovne prostore, sodobna stanovanja in ostale prostore, kjer dizajn grelnega telesa predstavlja pomemben faktor.

Montaža je mogoča na steno, dobavljivi pa so v različnih barvah, tudi v podobi zrcala. Dolžina priključnega kabla je 100 cm brez vtikača.

Izberite rešitev

Termostati

Termostati

Za pravilno delovanje IR panelov MySun je potreben ustrezen termostat, saj je le na ta način zagotovljeno natančno krmiljenje sistema ogrevanja. Na razpolago so tako analogni kot tudi digitalni programirljivi termostati in termostati, ki omogočajo krmiljenje na daljavo s pomočjo pametnih telefonov in tablic.

Izberite rešitev
Naložbo (izdelavo spletnih strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.